כל פתרונות הקפה למשרד

מכונת קפה היא אביזר הכרחי בכל משרד ובית ובעיקר בעידן הנוכחי. בו חברות רבות משקיעות בהכנת קפסולות בטעמים מגוונים המתאימים לכל חך. משרד ללא מכונת קפה, הוא משרד השייך לשנות ה- 90 וכדי להפוך את העובדים למרוצים ולאפשר להם להתפנק במהלך היום, חשוב לשלב מכונת קפה במטבח ואם אין מטבח אז בפינת הקפה במשרד. רוצים לדעת איזה קפה מתאים למשרד? בואו אתנו והכירו את האופציות העומדות לרשותכם.

קפה איכותי בלי לצאת מהמשרד

מכונת אספרסו איכותית פלוס קפסולות אנינות טעם, הם שיוצרים יחד את החוויה היומית כחלק בלתי נפרד משגרת היום. לכל אדם יש הקפה אותו הוא אוהב, חזק יותר או פחות, טעם פירותי, טעם קולומביאני, אתיופי וכיוצא בזאת. עוד נבדלים אוהבי הקפה בסוג הקפה המועדף עליהם בין אם זהו אספרסו – קצר או כפול, קפה הפוך, קפה קר, עם או בלי קצף עם או בלי חלב ועוד. על מנת להשיג את כל תצורות הקפה, יש לרכוש מכונת קפה מתקדמת המאפשרת הכנה מהירה ואיכותית של כל סוגי הקפה אודותיהם נפרט בחלק הבא.

  • הקפה ההפוך שמשגע את העובדים – אחד המשקאות החביבים על רוב בני האדם בישראל בפרט ובעולם בכלל, הוא הקפה ההפוך. את הקפה ההפוך מכינים באופן הפשוט ביותר – קפסולה אחת ממנה מפיקים אספרסו ארוך או קצר ומעל התערובת הארומטית מוזגים את החלב שהוקצף זה עתה במכונת הקפה היוקרתית שהצבתם במשרדכם. את הקפה ההפוך ניתן להכין גם ללא חלב מוקצף למי שאוהב זאת כך.
  • אספרסו קצר או ארוך – סוג קפה נוסף שחביב על אוהבי הקפה הוא האספרסו. ההבדל בין האספרסו הקצר והאספרסו הארוך הוא בחוזק בלבד וזה אומר שהאספרסו הקצר הינו קפה מרוכז וחזק יותר מהאספרסו הארוך.
  • קפה קר – באמצעות מכונת אספרסו ניתן לפנק את העובדים (או שהם יפנקו את עצמם) בקפה קר שיצנן אותם בימי הקיץ החמים. את הקפה הקר ניתן להכין באופן הבא – מכינים תמצית קפה מהקפסולה הנבחרת, אליה מוסיפים חלב קר וכמה קוביות קרח, מערבבים היטב והרי לכם קפה קר וצונן, שמרווה את העובדים במשרד.
  • קפה עם קצפת – יש עובדים שמתוק הוא הקטע שלהם בחיים? אל תתפשרו על האפשרות להעניק גם להם את הקפה שהם אוהבים ופנקו אותם בקצפת שתחכה להם במקרר כך שברגע שהם יסיימו להכין את האספרסו שלהם, הם יוכלו למלא את הכוס בקצפת מתוקה ועדינה.
  • אפוגטו – הנסיך של הקיץ הזה הוא האפוגוטו במשרד – הכינו גלידת וניל במקפיא וקפסולות להכנת אספרסו, שיזלוג על כדור גלידה וירענן את העובדים המרוצים והאורחים.

כל אחד אוהב את הקפה שלו אחרת ועל מנת שלא ליצור מצב בו לאחד יש את הקפה שהוא אוהב במשרד ולשני אין, הכינו את המכונה והקפסולות מבעוד מועד.

0 תגובות

השאירו תגובה

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *